Cele mai noi modele UTV UForce de la CF MOTO

CF Moto Tracker UForce 800

Tracker 800 sau UForce 800 este cel mai puternic vehicul utilitar din gama CF Moto, fiind un concurent serios pentru Yamaha Rhino sau side-by-side-urile Kawasaki din gama Mule. Noul utilitar Tracker 800 este rezultatul investitilor masive ale constructorului CF Moto in cercetare si dezvoltare din ultimii 20 de ani, ridicand stafeta la un alt nivel de performanta si calitate oferita. Cunoscut si sub numele de CF Moto UForce 800, noul UTV este o combinatie foarte reusita intre tehnologie si design-ul modern al zilelor noastre. Prima impresie lasata de Tracker 800 este aceea ca acest vehicul a fost special construit pentru a face fata celor mai grele si dificile munci. Puterea motorului de 800cc este combinata foarte bine cu manevrabilitatea superioara a lui Tracker 800Detalii UTV CF Moto Tracker UForce 800

CF Moto UForce 550

Modelele CF Moto CForce 550 si UForce 550 sunt cele mai noi vehicule din gama constructorului japonez. Acestea au fost lansate si prezentate oficial in cadrul celui mai mare salon moto din lume, EICMA Milano. Inca de la prima lor aparitie au atras toate privirile datorita design-ului modern al acestora dar si datorita performantelor oferite de noul motor dezvoltat de CF Moto. Acesta este rezultatul muncii unei echipe de profesionisti de-a lungul mai multor ani de cercetare si dezvoltare…DETALII CF Moto UForce 550

Cere Oferta De Pret 0752.760.644

  

UTV CF Moto

Vehiculele de tipul UTV (Utility Task Vehicle), denumite si Side-by-Side, au castigat tot mai mult teren in randul pasionatilor din industria powersports. Acestea sunt derivate din segmentul ATV (All-Terrain Vehicle) insa sunt echipate cu volan si cabina, oferind o capacitate intre 2 si 6 pasageri. De asemenea, acestea sunt prevazute, de obicei, si cu o mica bena in partea din spate a vehiculului si mai sunt denumite si CUV (Crossover Utility Vehicle). Daca in cazul ATV-urilor, pasagerii sunt pozitionati unul in spatele celuilalt, in cazul in care acesta dispune de doua locuri, in ceea ce priveste vehiculele UTV, pasagerii sunt pozitionati unul langa celalalt si pe mai multe randuri in cazul modelelor cu o capacitate mai mare de 3 persoane.

cf moto Rancher 800

Cei mai importanti constructori de ATV-uri din lume au inteles tendinta actuala si au incercat sa dezvolte cat mai mult acest segment de piata, producand modele noi de UTV-uri in fiecare an si cu performante tot mai inalte, unele dintre acestea depasind chiar performantele tehnice oferite de autoturisme cu motoare mult mai mari. Cei de la CF Moto nu au neglijat acest aspect, iar gama de vehicule UTV CF Moto a devenit tot mai numeroasa in ultimii ani. Chinezii au debutat pe acest segment de piata cu modelele din gama CF Moto Rancher, care erau disponibile in doua variante de motorizare: 500cc sau 600cc.

Vehiculul care a revolutionat aceasta gama de produse este, cu siguranta, celebrul UTV CF Moto Tracker 800, care ulterior a devenit CF Moto UForce 800 in urma rebranduirii produselor CF Moto. Acesta a imprumutat puternicul motor de pe ATV-ul CF Moto X8 Terralander, combinandu-l foarte bine cu un sasiu masiv si utilitar. Rezultatul este un CUV CF Moto capabil sa indeplineasca cele mai dificile sarcini si sa transporte diferite marfuri in cele mai greu accesibile locuri, fiind un adevarat cal de povara, insa cu multi cai putere. Mai mult, in 2015 cei de la CF Moto au venit pe piata cu un nou model de UTV, mult mai accesibil.

Este vorba despre UTV-ul CF Moto UForce 550 care a imprumutat imaginea si design-ul de la fratele mai mare, Tracker 800, si motorul de la ATV-ul CForce 550, unul dintre cele mai bine vandute ATV-uri din gama CF Moto. Combinatia este una foarte reusita, rezultand un vehicul utilitar compact si cu o putere destul de mare, fiind foarte apreciat in randul fermierilor. Pentru a imbunatatii si mai mult aceste vehicule UTV CF Moto, constructorul chinez le pune la dispozitia clientilor si echiparea EPS (Electronic Power Steering) cu servo-directie asistata electronic.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail