Modele 2018 Cere Oferta Pret 0752.760.644

Noul CF Moto ZForce Z 1000 cc este noua jucarie construita de catre cei de la CFMOTO si este destinata tuturor celor care au un puternic spirit de aventura. Cu un motor zgomotos si placut, cu o constructie solida si cu un design apreciat de catre oricine, acest SSV reuseste sa faca fata oricarui drum si sa fie foarte eficient.

Prin ce se remarca Z 1000?

Cfmotoromania.ro a evidentiat principalele caracteristici ale acestui SSV, care il fac o alegere inteleapta pentru toti cei care isi doresc sa se bucure din plin de terenurile accidentate. Click AICI pentru Detalii si PRET !

CF Moto Z8 ZForce 800 EX

Indiferent de conditiile de drum (pante abrupte, noroi, zapada, etc.), noul side-by-side de la CF Moto, este alegerea perfecta. CF Moto Z8 EX sau ZForce 800 EX beneficiaza de un motor puternic, care in combinatie cu o lista lunga de echipamente si accesorii disponibile cu versiunea standard, plaseaza noul side-by-side pe primele pozitii din clasa sa. CFMoto Z8 EX este propulsat de un motor racit cu lichid, cu 2 cilindri in V si o capacitate de 800 cc, care dezvolta o putere de 63 cp la o turatie de 6.700 rpm si un cuplu de 72 Nm la 6.200 rpm ….Detalii Side-By-Side CF Moto Z8 ZForce 800 EX EPS

CF Moto Z5 ZForce 550 2017

Gama de vehicule sportive SSV CF Moto devine tot mai numeroasa si mai diversificata. Ultimul venit in aceasta familie de vehicule este noul side-by-side CF Moto ZForce 550, un adevarat partener de distractie in off-road. Dupa cum era de asteptat, dupa lansarea modelelor CForce 550 si UForce 550, constructorul chinez le pune la dispozitia clientilor si versiunea sportiva propulsata de excelenta motorizare de 550, care s-a dovedit a fi un motor extrem de fiabil, performant si cu costuri mici de intretinere Detalii CF Moto Z5 ZForce 550 EX

 

SSV CF Moto

Denumirea de vehicule SSV (Side by Side Vehicle) este folosita pentru vehiculele off-road cu trasaturi orientate mai mult spre segmentul sport. Astfel, daca UTV-urile sunt destinate muncilor din jurul fermei si transportului diferitelor marfuri, modelele SSV sunt utilizate de catre pasionatii domeniului powersports care sunt dornici de aventura si isi doresc un plus de adrenalina. Acestea sunt proiectate si dezvoltate pentru a oferi performante maxime pe cele mai dificile trasee off-road si pentru a face fata celor mai sportive si agresive stiluri de pilotaj, fiind recomandate pentru riderii cu experienta in condusul off-road.

Pentru acest segment de piata constructorul CF Moto va pune la dispozitie gama de SSV-uri CF Moto ZForce. In aceasta familie de vehicule off-road regasim cele mai performante produse CF Moto. Primul model de acest tip lansat de chinezi a fost Side-by-Side-ul CF Moto Z6 Terracross, acesta fiind urmat de versiunea imbunatatita EX, a aceluiasi model. La putin timp dupa lansarea ATV-ului CF Moto X8, chinezii au montat acest motor in doi cilindri, foarte performant, si pe caroseria sportiva din gama Z a constructorului, rezultand un vehicul Side by Side cu excelente abilitati sportive, CF Moto Z8 Terracross.

Incepand cu acest an, gama Z Terracross a devenit CF Moto ZForce, ca urmare a unei strategii de marketing a constructorului chinez. Cel mai performant vehicul CF Moto se regaseste in aceasta categorie de produse. SSV-ul CF Moto ZForce 800 EX EPS reprezinta varful gamei CF Moto, fiind echipat cu cea mai noua tehnologie din domeniu, inclusiv cu sistemul de servo-directie asistata electronic EPS (Electronic Power Steering). Fiecare componenta a vehiculelor Side by Side CF Moto a fost proiectata pentru a face fata unui condus agresiv si sportiv, inclusiv suspensiile sport, sistemul de franare, sasiul sport, scaunele sport, etc.

Pentru cei care isi doresc un astfel de vehicul, insa la un pret mult mai accesibil, cei de la CF Moto au lansat in acest an noul SSV CF Moto ZForce 550 sau CF Moto Z5 pentru unele piete. Acesta imprumuta motorul de pe ATV-ul CForce 550 si design-ul sportiv, specific gamei ZForce, rezultand un pachet compact si performant in acelasi timp. CF Moto devine, astfel, unul dintre cei mai importanti constructori din domeniul powersports de pe piata din Romania, oferind o gama larga de vehicule ATV, UTV sau SSV la cele mai competitive preturi. Totodata, constructorul chinez si-a marit semnificativ reteaua de dealeri CF Moto in intreaga lume, urcand in topul celor mai mari constructori de vehicule off-road la nivel mondial.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail