Atv CF Moto Cforce 600

CForce 600 completează gama numeroasă de ATV-uri, UTV-uri și vehicule side-by-side a constructorului CF Moto.

CForce 600 este mai puternic decât predecesorul sau CForce 550, dar are și finisaje de top, un design modern și o tehnologie de ultimă generație, fiind partenerul ideal pentru distracții și senzații tari.

Este de apreciat linia clasică, bine proporționată, dar și gradul de finisare și alegerea culorilor și a materialelor.

Cu un design unic, un șasiu „de dimensiuni mari”, un motor nou și cea mai nouă tehnologie off-road, acestă versiune a CForce 600, dotată cu servodirecție, este ideală pentru riderii care caută un ATV versatil, puternic și confortabil.

ATV-ul CForce 600 se diferențiază printr-un motor monocilindru foarte eficient, cuplat la cutia de viteze automată CVTech și suspensiile cu brațe duble optimizate pentru manevrabilitate și confort.

Modelul beneficiază de un pachet de accesorii standard, precum: șa pentru două persoane, spătar pentru pasager, spațiu de depozitare impermeabil în spatele scaunului, servo-direcție asistată electronic EPS roți superbe din aluminiu de 12 inch, bări de protectie față/spate, bord cu afisaj LCD, apărători mâini, troliu electric și bilă pentru remorcă, garantând astfel fiabilitate, manevrabilitate și performanță optimă pe orice tip de teren și în orice anotimp.

Acest model dispune de omologare T3, înmatriculabil ca și tractor, dar și de varianta cu omologare Euro 4.

Modele 2020

7.490 Euro, TVA Inclus, CForce 600 EPS Omologare Euro 4

7.190 Euro, TVA Inclus, CForce 600 EPS Omologare T3

6.790 Euro, TVA Inclus, CForce 600 Omologare T3 

 

Marca:CF Moto

Categorie :CF Moto

Motor: 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, SOHC

Răcire: cu lichid

Capacitate: 580 cmc

Raport de compresie: 10.68 : 1

Putere: 40 CP

Cuplu:  49Nm la 5250 rpm

Cutie de viteze: automată CVT

Pornire:  electrică

Transmisie: pe cardan

Dimensiuni:  2290 x 1160 x 1400 (LxlxH)

Garda la sol: 270 mm

Greutate:  465

Anvelope: fata 25 x 8-12

Anvelope:  spate 25 x 10-12

Frână:  față hidraulica, 2 discuri

Frână:  spate hidraulică, 1 disc

Suspensie: față independentă, braț dublu tip A

Suspensie: spate independenta, brat dublu tip A

Rezervor:15 L

Inmatriculabil: da

Culori:  albastru, orange, negru, camuflaj

 

Motorul extrem de puternic. Acum cu un motor mai putenic și mai rafinat de 580 cc și 40 de cai putere.

Suspensii excelente și o construcție robustă. Suspensiile sunt rezistente, independente cu brațe duble optimizate pentru manevrabilitate și confort, iar structura întregului vehicul este realizata din materiale de buna calitate, care oferă o rezistență uriașă la greutăți și la șocuri.

Dimensiuni compacte. ATV-ul produs de către CForce are dimensiuni compacte. Cu o lungime de 2.29 metri, o lățime de 1.16 metri și o înălțime de 1.4 metri, poate sa fie parcat aproape oriunde fără niciun fel de probleme.

Un ecran LCD care oferă o mulțime de informații. Este un ATV modern, care poate sa ofere foarte multe informații referitoare la viteza, la cantitatea de combustibil din rezervor sau la temperatura apei. De asemenea, în cazul unei defecțiuni la motor, ecranul o sesizează.

Frâne excelente. Capacitatea de oprire este foarte mare datorita frânelor hidraulice puternice care asigură un control optim.

Tehnologia EPS. Este una dintre tehnologiile care îmbunătățește controlul asupra vehiculului chiar si la viteze ceva mai mari.

Acest ATV este o soluție excelentă pentru cei care obișnuiesc să se deplaseze pe terenuri accidentate. Are un motor cu o capacitate de 15 de litri și este dotat cu o mulțime de tehnologii de ultima generație. Datorita stabilității foarte mari, este ușor de controlat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About admin