CF MOTO CFORCE 520 L sau S

Avem o veste buna pentru pasionatii de extrem. Firma de ATV-uri  CF-MOTO a lansat noul model CFORCE 520, iar o sa-l avem disponibil in cel mai scurt timp. CF Moto, firma cunoscuta de toti pasionatii de ATV-uri, este prezenta de ceva timp pe piata din Romania. Infiintata in anul 1989, acest producator cu origini in China, a cunoscut o ascensiune rapida, ajungand sa aiba reprezentante in peste 70 de tari de pe tot globul. In prezent, este considerata firma de top in ceea ce priveste fabricarea de scutere, barci cu motor, motociclete, autovehicule utilitare, dar si ATV-uri. Acestora din urma li se alatura in colectia deja destul de larga inca un model, si anume CF MOTO 520 CFORCE .

Disponibil in 2 variantecfmoto 520 l

Modelul 520 este disponibil si in varianta cu sasiu lung, dar si in cea cu sasiu scurt, indicele S si L de la finalul denumirii modelului fiind cel care face diferenta. Desi dimensiunile totale ale celor doua ATV-uri sunt identice, avand o lungime de 2090 mm, o latime de 1085 mm si o inaltime de 1185 mm, versiunea Cf Moto CFORCE 520 L are scaunul mai lung,fata de modelul Cf Moto 520 S, fiind construit pentru ca cei 2 ocupanti sa aiba o pozitie cat mai confortabila in sa,asigurand astfel un spatiu suficient.

Avand in vedere ca modelul de baza nu a fost inca lansat oficial, informatiile despre motorizare, suspensii si dotari sunt oarecum incerte, ceea ce ne permite sa ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile imediat ce va avea loc lansarea oficiala.

Ceea ce stim sigur este ca modelul in cauza va fi propulsat de un nou model de motor EFI cu un cilindru de 495 cc, cu 4 valve. Acesta va fi alimentat prin injectie, cel mai probabil de tip electric, modelul de la Bosch, ceea ce va dezvolta o putere in jurul a 39-42 CP.

cfmoto 520 sAprinderea va fi de tip electric ECU. Acest lucru inseamna ca exista o unitate de control electronic care controleaza o serie de elemente de actionare in cazul unui motor cu ardere interna pentru a asigura o functionare optima a acestuia. Acest lucru se intampla prin citirea valorilor unei multitudini de senzori din compartimentul motorului, interpretarea datelor fiind facuta cu ajutorul unor tabele de cautare iar ajustarea elementelor de actionare fiind realizata in mod corespunzator. Astfel s-a putut optimiza amestecul de aer-combustibil, sa imbunatatit momentul de aprindere si consumul de combustibil. Racirea motorului va fi facuta cu lichid, obtinandu-se astfel un randament mult mai bun.

Cutia de viteze va fi cel mai probabil automata de tip CVT. Acest model de cutie de viteze este folosit indeosebi la ATV-uri si motociclete, fiind supranumita si cutia cu o singura viteza sau twist and go. Este o cutie automata care poate trece cu usurinta printr-o serie de rapoarte de transmisie, contranstand cu modelele mecanice care dispun de un numar fix de rapoarte de transmisie. Flexibilitatea CVT consta in faptul ca permite arborelui sa mentina o viteza unghiulara constanta.

Trebuie mentionat ca aceasta cutie permite functionarea si in regim de 2WD si 4WD.

Suspensii solide si anvelope pe masura

Sistemul de suspensii al acestui model este de tip dublu A, independente pe fiecare brat. Acelasi tip de suspensii sunt disponibile si pentru axa din fata si pentru cea din spate. Amortizoarele sunt cu arcuri, capacitatea acestora fiind reglabila.cfmoto cforce 520

Am ajuns si la anvelope, CF MOTO CFORCE 520 avand nevoie de anvelope de dimensiunea 25×8-12 45J pe fata si 25×10-12 52J pe spate, jantele fiind realizate din aliaj de aluminiu atat pentru fata cat si pentru spate. Ar mai fi de mentionat ca franele, atat cele de pe fata cat si cele de pe spate, functioneaza pe baza de discuri hidraulice.

Rezervorul de combustibil are o capacitate de 15 litri, permitand o autonomie suficienta.

Acum ca am terminat cu specificatiile tehnice, nu putem sa nu recunoastem ca producatorul chinez s-a preocupat si de confortul pasagerilor. Spatarul are un model ergonomic si comod, farurile sunt puternice cu o lumina intensa, fiind disponibile si faruri pentru mers in mansalier. Exista si spatii de depozitare suficiente si bine protejate.

Modelul este dotat din fabrica cu un troliu de 1100 kgf incorporat intr-o carcasa pentru a nu afecta designul.

Dupa cum am precizat, cele doua modele vor fi disponibile si pe piata din Romania, direct la importator, varianta scurta fiind disponibila in culorile rosu, alb sau galben, iar varianta lunga, 520L, in culorile albastru, rosu si alb.

Suna pentru cea mai buna oferta 0752.760.644

Modele 2021

CF MOTO CFORCE 520S T3- Pret 5.190 Euro TVA Inclus

 CF MOTO CFORCE 520S E5- Pret 6.490 Euro TVA Inclus

 CF MOTO CFORCE 520S EPS E5 – Pret 6.890 Euro TVA Inclus

  CF MOTO CFORCE 520L T3- Pret 6.290 Euro TVA Inclus

 CF MOTO CFORCE 520L E5- Pret 6.990 Euro TVA Inclus

 CF MOTO CFORCE 520L EPS E5 – Pret 7.490 Euro TVA Inclus

Euro

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About admin