Accesorii ATV

accesorii-atv-cf-motoPentru a putea folosi la maxim capacitatile ATV-ului sau UTV-ului dumneavoastra dar si pentru protectia acestora si a rider-ului, CF Moto Romania va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru ATV cum ar fi: lame sau pluguri pentru zapada, remorci sau trailer pentru ATV, senile pentru ATV, cosuri sau cutii pentru bagaje, trolii pentru ATV, protectii (scuturi) pentru ATV, aparatori, etc. ale celor mai importanti producatori din domeniu la nivel mondial: Warn, Kimpex, Kolpin, Cycle Country, TJD, Pro Armor, Volcan, etc.

Cele mai uzuale accesorii pentru ATV sunt disponibile la CF Moto Romania si le gasiti prezentate mai jos, grupate pe categorii. Acestea nu sunt destinate doar proprietarilor de ATV-uri CF Moto, ci sunt potrivite pentru toate tipurile si marcile de ATV-uri sau UTV-uri.

In functie de tipul acestora, scopul accesoriilor pentru ATV este acela de a va usura munca, de a spori confortul ATV-ului, de a proteja atat ATV-ul cat si pe dumneavoastra, de a imbunatatii performantele ATV-ului sau pur si simplu pentru un design mai atragator. In functie de ce considerati ca aveti nevoie pentru ATV-ul dumneavoastra, puteti alege accesoriile dorite din categoriile prezentate mai jos:

Lama Zapada Plug ATV

lama-zapada-plug-atvPentru a avea mai mult timp la dispozitie pentru distractii si pentru a va usura munca, CF Moto Romania va recomanda o investitie destul de accesibila care consta in achizitionarea unei lame sau plug de zapada pentru ATV-ul sau UTV-ul dumneavoastra. CF Moto Romania va pune la dispozitie o gama diversificata de kit-uri complete de lame si pluguri ATV si UTV pentru zapada, de diferite tipuri si marimi, ale celor mai importanti producatori din domeniu la nivel mondial, Cycle Country, Warn, Kimpex sau Volcan.

Click AICI pentru mai multe detalii, poze, modele, pret sau suna la 0752.760.644 …

Remorci Trailer ATV

remorci-trailer-atvCF Moto Romania va pune la dispozitie remorcile construite special pentru ATV-uri sau UTV-uri ale producatorului polonez Volcan. In functie de necesitatile si preferintele dumneavoastre, puteti opta pentru o remorca de dimensiuni mai mici, cu o capacitate de incarcare de pana la 400 kg sau pentru o remorca mai solida cu o capacitate de incarcare de pana la 500 kg. Remorcile Volcan pentru ATV-uri sunt proiectate in asa fel incat sa se potriveasca caracteristicilor tehnice ale majoritatii marcilor cunoscute de ATV-uri.

Click AICI pentru mai multe detalii, poze, modele, pret sau suna la 0752.760.644 …
Senile ATV

senile-atvPentru pasionatii de ATV-uri care isi doresc sa parcurga cele mai dificile terenuri cu noroi sau zapada mare, in cele mai grele conditii, CF Moto Romania va pune la dispozitie senilele pentru ATV ale companiei TJD, unul dintre liderii mondiali in producerea senilelor pentru ATV. Montarea senilelor TJD pe ATV se face foarte rapid si usor, urmand instructiunile primite impreuna cu cele 4 senile si kit-ul de instalare.

Click AICI pentru mai multe detalii, poze, modele, pret sau suna la 0752.760.644 …

Trolii pentru ATV

troliu-atvUnul dintre cele mai utile accesorii pentru ATV este troliul. Acesta va poate ajuta in situatiile cele mai dificile: daca ati ramas impotmolit, daca nu puteti urca o panta abrupta sau daca doriti sa tractati un alt vehicul impotmolit. Cele mai cunoscute si performante trolii pentru ATV de pe piata sunt produse de Warn si sunt disponibile la CF Moto Romania.

Click AICI pentru mai multe detalii, poze, modele, pret sau suna la 0752.760.644 …

Cutii & Cosuri ATV pentru Bagaje

cosuri-cutii-atvPentru ca aventurile cu ATV-ul sa fie cat mai lungi si placute, CF Moto Romania va pune la dispozitie o gama larga de portbagaje, cutii si cosuri pentru ATV ale celor mai importanti producatori din domeniu, Kolpin si Kimpex. Acestea va ofera un spatiu pentru depozitare suficient pentru diferite alimente, racoritoare, echipamente, scule sau alte bagaje.

Click AICI pentru mai multe detalii, poze, modele, pret sau suna la 0752.760.644 …

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail